Interaktív programok

Interaktív programjaink

Interaktív programjaink az érdeklődés széles spektrumát képesek lefedni.

Íme néhány szöveges ajánló, a "részletesebb" leírásokat, képekkel illusztrálva megtalálod a poszt alján :)

Vezetékes híradó témakörben elsajátíthatod a kézikapcsolású telefonközpontok kezelését, de akár még azok telepítését is. Hírközlés vonalon maradva megismerkedhetsz a tábori telefonok kezelésével és telepítésével, valamint kipróbálhatod milyen volt az élet a könnyűvezeték építő rajban, vagyis kiépítheted életed első telefonvonalát.

Vegyivédelmi területen szintén sok lehetőség van, attól függ mennyire érsz rá, és mennyire vagy bevállalós. Felpróbálhatsz gázálarcot, vagy kicsit jobban meg is ismerheted őket, de akár felpróbálhatsz vegyivédelmi ruhát is. Ha picit merészebb vagy, mindezeket a gázkamrában is kipróbálhatod. A felpróbáláson túl van olyan opció is, hogy feladatokat kell megoldanod, melyek nem egyszerűek, ám annál nagyobb lesz a boldogságod, ha sikerrel teljesíted. Feladatból rengeteg rejlik a varázzsákban. A gázálarcon kívül van lehetőséged sűrített levegős légzőkészülék kipróbálására is.

Ha valóban hasznos dolgot szeretnél tanulni, kipróbálni: megpróbálkozhatsz Bájenközlegény újraélesztésével is.

De ez még csak a jéghegy csúcsa, ezen felül még számos varázslat van a kalapban.

Ezek közül vannak hosszabb időt igénybe vevő, vagy több fő részvételét igénylő programelemek is. Némely elemek használhatósága testmérethez van kötve.

Az interaktív programok közül van sok, amiket egyedül vagy párban is kipróbálhatsz, de akár 6-8-10 fős társaságok számára is tudunk programötletet adni. Maga a Bázis is, de a Piréz Néphadsereg placca kifejezetten olyan hely, ahol akár fél vagy egy napos elfoglaltságot találhatsz. Ha a fél nap sem elég, várunk Kadétképző programunkban!

Az itt látható, és bővülő programok mindegyike nem mindig, minden rendezvényen elérhető. Az aktuálisan elérhető programok nagyban függenek a rendezvény helyétől, jellegétől, szállítási, emberi és anyagi erőforrásainktól. Igyekszünk úgy szervezni, hogy a lehető legtöbbet be tudjuk mutatni, a rendezvények között pedig igyekszünk változatosan vinni őket, ezért érdemes újra és újra visszatérni hozzánk.

Válogass programjaink közül (feltöltés alatt)

Fő kategóriák:

Hogy hol, és merre leszünk legközelebb? Következő rendezvényeink listája választ ad. Várunk szeretettel!

Katonai felszerelés felpróbálása

HNorbi küldte be időpontban
Jelleg
Zsámbéki Rakétabázison elérhető
Nem

Mit szólsz egy ~13-14 kg-os lövedékálló mellényhez, egy ~1,5 kg-os sisakhoz, meg egy pár kg-os pufkához'? Menőn néz ki. És mind ezt felpróbálhatod, és utána eldicsekedhetsz barátaidnak, ismerőseidnek, hogy mit próbáltál fel!

Rájenközlegény megmentése

HNorbi küldte be időpontban
Jelleg
Zsámbéki Rakétabázison elérhető
Nem

Legyél hős!

Rájenközlegény bajban van!

Csak te mentheted meg!

Hogy neked ne essen bajod, kapsz egy lövedék álló mellényt, sisakot, és a háborús elemeket tartalmazó akadálypályán végigkúszva kell eljutnod Rájenközlegényig, majd biztonságos helyre eljuttatni!

Kemény meló lesz!