Kókusz Krónikák - Második évad, hetedik, befejező rész

HNorbi küldte be időpontban

Lezajlott a szezonzáró rendezvény Zsámbékon. Remek idő volt, rengetegen jöttek a Bázisra, és Pirézföldre is sokan betértek. Milánnal ketten tartottuk a frontot, bár helyenként elvesztettük a fonalat, hogy ki kivel és mit. Bocsiii.

Mivel az utóbbi pár Bázisnapon nem jött össze a gázkamrázás, viszont az idő az most teljesen tökéletes volt hozzá, így vétek lett volna nem megcsinálni. A feladatot kicsit nehezítette, hogy a 10-es épület, így a kantin kétszer is látogatható volt, szóval a gázmentesítést gyorsan el kellett végezni :)

Külön öröm volt számomra, hogy több visszatérő arccal találkoztam, voltak akikkel korábbi zsámbéki alkalmakkor futottunk össze, de volt, aki a múlt heti komáromi rendezvény után látogatott el hozzánk.

Reméljük ismét sikerült élményeket szerezni. Jó párszor bebizonyosodott, hogy mégis csak érdemes hallhatni arra a nagy szőrös medvére, hogy mit érdemes kipróbálni.

Köszönjük mindenkinek, aki meglátogatott minket. Novemberben a Sörház utcában várunk mindenkit szeretettel, de még lehet, hogy az Ördög-oromban is megfordulunk.

Jah, és nem mellesleg, idén ez volt a 25. rendezvényünk. Szép szám. Büszke vagyok a Csapatra.