Monostori Erőd meghódítva!

HNorbi küldte be időpontban

Szeptember-Október fordulóján rendezték Komáromban a "szokásos" banzájt. Na jó, nem szokásos, mert most hadijáték sajnos csak vasárnap volt, ellenben volt rengeteg kiállító, például mi is :)

A hidegháborús vonal egy placcánál Feri és András határőr kiállítása és Pfaff Lacibá' Pinzgauerje közé települtünk le, némi vezetékes híradó, rendvédelmi kiállítással. Fel lehetett próbálni a 93M repesz és lövedékálló mellényt, egy Bundeswehr-típusú málhamellénnyel és sisakkal. No, de aki ilyen szépen felöltözik, az némi testmozgást is kipróbálhatott a felszerelésben. A nagy többség hősiesen viselte a kihívásokat. Akik elég sok mindent, elég ügyesen kipróbáltak, azok felvehettek egy igazi katonai egyenruhát egy pár büszke fotó erejéig. Ahogy nézem, az egyenruha legalább megkétszerezi az ember bátorságát ;)

Felszerelésünkben újdonság, hogy sikerült szerezni 2008M málhamellényt is, amit a srácokkal jól kipróbáltunk a nap során. Köszönöm a csapat helytállását a mai nap során is.


Képek:
https://www.facebook.com/media/set?vanity=pireznephadsereg&set=a.626652…

Természetesen a napot kiértékelő afterpartin feldobtak egy ötletet, amin asszem a jövő évi szezonig még picit elgondolkozunk. (Srácok, készüljetek!)

Szerintem nagyon jól sikerült nap volt, rengeteg érdeklődő tudott ismét élményeket szerezni nálunk. Köszönjük, hogy ellátogattatok hozzánk.

Ne feledjétek, ha találkozni szeretnétek a Rettenthetetlen Piréz Néphadsereggel még idén, akkor nagyon össze kell magatokat szedni. Október 7 - Zsámbék, November 4 - Budafok, Sörház utcai óvóhely